Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28820
Название: Обґрунтування процесу розробки заходів із підвищення ефективності використання персоналу підприємства
Авторы: Сукачова-Труніна, С. М.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Сукачова-Труніна С. М. Обґрунтування процесу розробки заходів із підвищення ефективності використання персоналу підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 272-273
Серия/номер: Управління розвитком бізнесу;Секція 16
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28820
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-272-273.pdf135.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.