Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСукачова-Труніна, С. М.-
dc.date.accessioned2023-04-01T13:23:19Z-
dc.date.available2023-04-01T13:23:19Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationСукачова-Труніна С. М. Обґрунтування процесу розробки заходів із підвищення ефективності використання персоналу підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 272-273uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28820-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління розвитком бізнесу;Секція 16-
dc.titleОбґрунтування процесу розробки заходів із підвищення ефективності використання персоналу підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-272-273.pdf135.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.