Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28780
Назва: Обґрунтування та удосконалення технологічо-селекційних методів роботи в умовах молочного скотарства
Інші назви: Justification and improvement of technological and selection methods of work in the conditions of dairy breeding
Автори: Литвинов, Богдан Романович
Науковий керівник : Федяєва, А. С.
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет
Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій у тваринництв
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Литвинов Б. Р. Обґрунтування та удосконалення технологічо-селекційних методів роботи в умовах молочного скотарства: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. А. С. Федяєв; Харків, 2023. 68 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасна українська держава потребує суттєвого покращення в виробництві молока. Особлива увага приділяється вдосконаленню технології виробництва молока. Молочне тваринництво сьогодні процвітає у примітивних умовах (війна не дає повноцінно працювати господарствам) та завдяки передовим технологіям. В сільськогосподарському виробництві розведення тварин і селекція мають пріоритетне значення у визначенні його ефективності Проте генофонд українських молочних порід значно погіршився. Промисловість тижня докорінного технологічного та технічного переоснащення. Племінні програми мають бути спрямовані на покращення продуктивних та племінних якостей порід та ферм. Сьогодні молочне тваринництво майже повністю знищено. Лише у трьох господарствах від забою, зареєстрованого на початку 90-х років, відокремлювалося 25% корів. У більшості власників тваринного світу вони повністю зникли. Ця тема показує, наскільки передові технології, великі можливості та проекти для величезних регіонів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28780
Розташовується у зібраннях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_M_204z_21m-01_Litvinov.pdf
  Restricted Access
1.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.