Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28744
Название: Методи концентрування пектинових екстрактів
Авторы: Гузенко, В. В.
Лихобаба, О. В.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гузенко В. В., Лихобаба О. В. Методи концентрування пектинових екстрактів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Дейниченко Г. В., Мазняк З. О. Харків. 2012. Ч. 2. С. 60
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28744
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-60.pdf139.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.