Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБотштейн, Бела Борисівна-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-07-07T15:27:40Z-
dc.date.available2022-07-07T15:27:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБотштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 89-98.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2873-
dc.description.abstractЗ метою розширення асортименту страв з вираженими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку продуктів переробки пряно-ароматичних рослин України розроблено нові пряноароматичні суміші для використання в технології м’ясних страв.uk_UA
dc.description.abstractAs result of researches the taste indices of vegetable ingredients which are the components of new spicy and aromatic compounds are determined by authors; the recipe composition and rational ratio of mixtures components for meat dishes are elaborated and grounded; the technology of spicy and aromatic compounds is developed. Study of the effect of new spicy and aromatic compounds on organoleptic indices of meat dishes is the separate direction of researches. It allows improving and diversifying the assortment of dishes which have high demand among different customer segments.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectспеціїuk_UA
dc.subjectприправиuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectсумішіuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectсмаженняuk_UA
dc.subjectспецииuk_UA
dc.subjectприправыuk_UA
dc.subjectпряностиuk_UA
dc.subjectсмесиuk_UA
dc.subjectмясоuk_UA
dc.subjectптицаuk_UA
dc.subjectжаркаuk_UA
dc.subjectpicesuk_UA
dc.subjectseasoningsuk_UA
dc.subjectmixturesuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectpoultryuk_UA
dc.subjectfryinguk_UA
dc.titleУдосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних стравuk_UA
dc.title.alternativeThe improving of the technology of the use of spicy and aromatic mixtures in meat dishes productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (19)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2014_1_13.pdf252.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.