Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28719
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШеина, Е. С.-
dc.contributor.authorШевелева, Е. С.-
dc.contributor.authorЧуенко, В. А.-
dc.contributor.authorТельних, К. В.-
dc.date.accessioned2023-03-31T07:58:16Z-
dc.date.available2023-03-31T07:58:16Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationШеина Е. С., Шевелева Е .С., Чуенко В. А., Тельних К. В. Перспективы развития сублимационной сушки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Киптелая Л. В., Загорулько А. Е. Харків. 2012. Ч. 2. С. 53uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28719-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективы развития сублимационной сушкиuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-53.pdf200.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.