Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28644
Title: Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарства
Authors: Захваткіна, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С.С.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Захваткіна О. В. Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 16.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28644
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_15-15.pdf132.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.