Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28644
Title: | Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Захваткіна, О. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колесникова, М. Б. Андрєєва, С.С. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Захваткіна О. В. Сучасні підходи до формування асортименту солодких соусів у закладах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 16. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28644 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_15-15.pdf | 132.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.