Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28563
Title: Электрофизические свойства плазмы из культивируемых грибов
Authors: Одарченко, Н. С.
Одарченко, Д. Н.
Сесь, А. М.
Бабич, А. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко Н. С., Одарченко Д. Н., Сесь А. М., Бабич А. А. Электрофизические свойства плазмы из культивируемых грибов. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 47-48.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28563
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-47-48.pdf217.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.