Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28561
Назва: Дослідження оптичних ефектів у рідких фазах м`яса птиці та риби
Автори: Одарченко, Д. М.
Гасай, Є. Л.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко Д. М., Гасай Є. Л. Дослідження оптичних ефектів у рідких фазах м`яса птиці та риби. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 45-46.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28561
Розташовується у зібраннях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_16.05.13_-45-46.pdf276.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.