Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.contributor.authorСардаров, А. М.-
dc.date.accessioned2023-03-28T17:19:18Z-
dc.date.available2023-03-28T17:19:18Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Маяк О. А., Сардаров А. М. Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 35-36.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28542-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-35-36.pdf233.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.