Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28540
Назва: | Оцінка сумарного впливу чинників процесу виморожування на якість підготовленої води |
Автори: | Коваленко, О. О. Василів, О. Б. Курчевич, І. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Коваленко О. О., Василів О. Б., Курчевич І. В. Оцінка сумарного впливу чинників процесу виморожування на якість підготовленої води. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 32-33. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28540 |
Розташовується у зібраннях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-32-33.pdf | 231.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.