Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28540
Title: Оцінка сумарного впливу чинників процесу виморожування на якість підготовленої води
Authors: Коваленко, О. О.
Василів, О. Б.
Курчевич, І. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Коваленко О. О., Василів О. Б., Курчевич І. В. Оцінка сумарного впливу чинників процесу виморожування на якість підготовленої води. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 32-33.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28540
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-32-33.pdf231.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.