Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28529
Title: Раціональні режими сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення
Authors: Євлаш, В. В.
Максименко, А. Є.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Максименко А. Є. Раціональні режими сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 13-14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28529
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-13-14.pdf249.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.