Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28529
Title: | Раціональні режими сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення |
Authors: | Євлаш, В. В. Максименко, А. Є. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Євлаш В. В., Максименко А. Є. Раціональні режими сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 13-14. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28529 |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-13-14.pdf | 249.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.