Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28528
Название: | Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин |
Авторы: | Євлаш, В. В. Кузнецова, Т. О. Тарасенко, Т. А. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Євлаш В. В., Кузнецова Т. О., Тарасенко Т. А. Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 11-12. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28528 |
Располагается в коллекциях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-11-12.pdf | 232.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.