Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28528
Title: Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин
Authors: Євлаш, В. В.
Кузнецова, Т. О.
Тарасенко, Т. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В. В., Кузнецова Т. О., Тарасенко Т. А. Формування аромату сушеного напівфабрикату з кабачків і визначення вмісту ароматоутворюючих речовин. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 11-12.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28528
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-11-12.pdf232.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.