Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28500
Назва: Експериментальне визначення параметрі зернової суміші при псевдозрідженні на повітропроникних поверхнях пневмосепаруючих пристроїв
Інші назви: Экспериментальное определение параметров зерновой смеси при псевдоожижении на воздухопроницаемых поверхностях пневмосепарующих устройтсв
Experimental determination of the parameters of grain mixture in an air fluidization on surfaces pneumo separating devices
Автори: Борщ, Ю. П.
Абдуєв, М. М.
Семенцов, В. І.
Зінченко, Г. Т.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Борщ Ю. П. , Абдуєв М. М. , Семенцов В. І. , Зінченко Г. Т. Експериментальне визначення параметрі зернової суміші при псевдозрідженні на повітропроникних поверхнях пневмосепаруючих пристроїв. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету. Вип. 157 «Технічні системи і технології тваринництва». 2015. С. 192-197
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 157
Короткий огляд (реферат): В статті визначені методи і представлені результати експериментальних досліджень щодо визначення параметрів при яких починається псевдозрідження зернової суміші під дією повітряного потоку
В статье определены методы и представлены результаты экспериментальных исследований по определению параметров при которых начинается псевоожижение зерновой смеси под действием воздушного потока
The article defines the methods and results of experimental researches on determination of parameters in which fluidization begins grain mixture under the influence the air flow
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28500
Розташовується у зібраннях:Випуск 157: Технічні системи і технології тваринництва.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№157_2015_35.pdf546.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.