Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28500
Title: | Експериментальне визначення параметрі зернової суміші при псевдозрідженні на повітропроникних поверхнях пневмосепаруючих пристроїв |
Other Titles: | Экспериментальное определение параметров зерновой смеси при псевдоожижении на воздухопроницаемых поверхностях пневмосепарующих устройтсв Experimental determination of the parameters of grain mixture in an air fluidization on surfaces pneumo separating devices |
Authors: | Борщ, Ю. П. Абдуєв, М. М. Семенцов, В. І. Зінченко, Г. Т. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Борщ Ю. П. , Абдуєв М. М. , Семенцов В. І. , Зінченко Г. Т. Експериментальне визначення параметрі зернової суміші при псевдозрідженні на повітропроникних поверхнях пневмосепаруючих пристроїв. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету. Вип. 157 «Технічні системи і технології тваринництва». 2015. С. 192-197 |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 157 |
Abstract: | В статті визначені методи і представлені результати експериментальних досліджень щодо визначення параметрів при яких починається псевдозрідження зернової суміші під дією повітряного потоку В статье определены методы и представлены результаты экспериментальных исследований по определению параметров при которых начинается псевоожижение зерновой смеси под действием воздушного потока The article defines the methods and results of experimental researches on determination of parameters in which fluidization begins grain mixture under the influence the air flow |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28500 |
Appears in Collections: | Випуск 157: Технічні системи і технології тваринництва. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№157_2015_35.pdf | 546.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.