Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка
2014
Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Дослідження впливу вмісту рослинного наповнювача емульсійного типу на структурно-механічні показники продукту сирного кисломолочного
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
2014
Обгрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Гурський, П. В.
2014
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Обозна, М. В.
Discover
Author
3
Гурський, П. В.
2
Перцевой, Ф. В.
1
Перцевий, Ф. В.