Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28433
Title: Формування трудових ресурсів у міжнародному ресторанному господарстві
Authors: Титаренко, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ушакова, Н. Г.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Титаренко М. В. Формування трудових ресурсів у міжнародному ресторанному господарстві. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ушакова Н. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 126.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28433
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_126.pdf106.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.