Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2839
Назва: Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів
Автори: Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 567-569
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2839
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-567-569.pdf320.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.