Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2839
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.date.accessioned2022-07-07T09:28:54Z-
dc.date.available2022-07-07T09:28:54Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. С. 567-569uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2839-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-567-569.pdf320.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.