Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28372
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДолгих, А. В.-
dc.date.accessioned2023-03-27T12:34:06Z-
dc.date.available2023-03-27T12:34:06Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationДолгих А. В. Удосконалення процесів та обладнання жарення кулінарної продукції з використанням електроконтактного нагрівання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Михайлов В. М., Шевченко А. О. Харків. 2012. Ч. 2. С. 43uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28372-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення процесів та обладнання жарення кулінарної продукції з використанням електроконтактного нагріванняuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-43.pdf139.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.