Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28371
Title: | Удосконалення процесу виробництва карамелі з начинкою |
Authors: | Гришина, Т. О. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гришина Т. О. Удосконалення процесу виробництва карамелі з начинкою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Маяк В. І. Харків. 2012. Ч. 2. С. 42 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28371 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-42.pdf | 186.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.