Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28370
Назва: | Дослідження пристінного ефекту під час руху високов'язких продуктів |
Автори: | Городажев, Д. А. Коротка, Т. В. Маньшіна, К. С. Прокопова, І. В. |
Дата публікації: | 25-кві-2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Городажев Д. А., Коротка Т. В., Маньшіна К. С., Прокопова І. В. Дослідження пристінного ефекту під час руху високов'язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 42 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28370 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-42.pdf | 186.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.