Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28370
Title: Дослідження пристінного ефекту під час руху високов'язких продуктів
Authors: Городажев, Д. А.
Коротка, Т. В.
Маньшіна, К. С.
Прокопова, І. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Городажев Д. А., Коротка Т. В., Маньшіна К. С., Прокопова І. В. Дослідження пристінного ефекту під час руху високов'язких продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Маяк В. І., Ляшенко Б. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 42
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28370
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-42.pdf186.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.