Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28367
Title: | Удосконалення виробництва консервів із плодово-ягідної сировини |
Authors: | Бражник, Е. А. Долженко, Т. М. Третьяков, О. В. Юрченко, А. А. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бражник Е.А., Долженко Т.М., Третьяков О.В., Юрченко А. А. Удосконалення виробництва консервів із плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. 2012. Ч. 2. С. 40 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28367 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-40.pdf | 138.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.