Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28367
Title: Удосконалення виробництва консервів із плодово-ягідної сировини
Authors: Бражник, Е. А.
Долженко, Т. М.
Третьяков, О. В.
Юрченко, А. А.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бражник Е.А., Долженко Т.М., Третьяков О.В., Юрченко А. А. Удосконалення виробництва консервів із плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. 2012. Ч. 2. С. 40
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28367
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-40.pdf138.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.