Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБражник, Е. А.-
dc.contributor.authorДолженко, Т. М.-
dc.contributor.authorТретьяков, О. В.-
dc.contributor.authorЮрченко, А. А.-
dc.date.accessioned2023-03-27T11:58:47Z-
dc.date.available2023-03-27T11:58:47Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationБражник Е.А., Долженко Т.М., Третьяков О.В., Юрченко А. А. Удосконалення виробництва консервів із плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. 2012. Ч. 2. С. 40uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28367-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення виробництва консервів із плодово-ягідної сировиниuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-40.pdf138.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.