Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28367
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бражник, Е. А. | - |
dc.contributor.author | Долженко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Третьяков, О. В. | - |
dc.contributor.author | Юрченко, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-27T11:58:47Z | - |
dc.date.available | 2023-03-27T11:58:47Z | - |
dc.date.issued | 2012-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Бражник Е.А., Долженко Т.М., Третьяков О.В., Юрченко А. А. Удосконалення виробництва консервів із плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. 2012. Ч. 2. С. 40 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28367 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення виробництва консервів із плодово-ягідної сировини | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-40.pdf | 138.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.