Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28315
Назва: Критерії і способи оцінки якості змішування компонентів комбікормів
Інші назви: Критерии и способы оценки качества смешивание компонентов комбикормов
Criteria and methods of estimation of quality mixing of components of the mixed fodders
Автори: Бойко, Д. І.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бойко Д. І. Критерії і способи оцінки якості змішування компонентів комбікормів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету. Вип. 157 «Технічні системи і технології тваринництва». 2015. С. 19-27
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 157
Короткий огляд (реферат): Розглянуті існуючі критерії і способи оцінки якості результатів змішування сипучих матеріалів. Виконаний їх аналіз. Запропонована нова методика визначення якісних показників результатів змішування
Рассмотрены существующие критерии и способы оценки качества результатов смешивания сыпучих материалов. Выполнен их анализ. Предложена новая методика определения качественных показателей результатов смешивания
Existent criteria and methods of estimation of quality of results of mixing of friable materials are considered. Their analysis is executed. The new method of determination of high-quality indexes of results of mixing is offered
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28315
Розташовується у зібраннях:Випуск 157: Технічні системи і технології тваринництва.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№157_2015_7.pdf210.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.