Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБойко, Д. І.-
dc.date.accessioned2023-03-27T09:16:42Z-
dc.date.available2023-03-27T09:16:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБойко Д. І. Критерії і способи оцінки якості змішування компонентів комбікормів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства присвячений 85-річчю університету. Вип. 157 «Технічні системи і технології тваринництва». 2015. С. 19-27uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28315-
dc.description.abstractРозглянуті існуючі критерії і способи оцінки якості результатів змішування сипучих матеріалів. Виконаний їх аналіз. Запропонована нова методика визначення якісних показників результатів змішуванняuk_UA
dc.description.abstractРассмотрены существующие критерии и способы оценки качества результатов смешивания сыпучих материалов. Выполнен их анализ. Предложена новая методика определения качественных показателей результатов смешиванияuk_UA
dc.description.abstractExistent criteria and methods of estimation of quality of results of mixing of friable materials are considered. Their analysis is executed. The new method of determination of high-quality indexes of results of mixing is offereduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка присв. 85-річчю ун-ту;№ 157-
dc.titleКритерії і способи оцінки якості змішування компонентів комбікормівuk_UA
dc.title.alternativeКритерии и способы оценки качества смешивание компонентов комбикормовuk_UA
dc.title.alternativeCriteria and methods of estimation of quality mixing of components of the mixed foddersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 157: Технічні системи і технології тваринництва.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№157_2015_7.pdf210.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.