Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2829
Title: | Використання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибів |
Authors: | Кириченко, Р. В. Лубченко, Є. В. Рязанцев, М. В. Сидорчук, С. П. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Кириченко Р. В., Лубченко Є. В., Рязанцев М. В., Сидорчук С. П. Використання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 548-549 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2829 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-548-549.pdf | 290.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.