Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2829
Назва: Використання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибів
Автори: Кириченко, Р. В.
Лубченко, Є. В.
Рязанцев, М. В.
Сидорчук, С. П.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кириченко Р. В., Лубченко Є. В., Рязанцев М. В., Сидорчук С. П. Використання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 548-549 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2829
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-548-549.pdf290.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.