Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКириченко, Р. В.-
dc.contributor.authorЛубченко, Є. В.-
dc.contributor.authorРязанцев, М. В.-
dc.contributor.authorСидорчук, С. П.-
dc.date.accessioned2022-07-07T08:59:29Z-
dc.date.available2022-07-07T08:59:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКириченко Р. В., Лубченко Є. В., Рязанцев М. В., Сидорчук С. П. Використання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 548-549 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2829-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-548-549.pdf290.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.