Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2829
Title: Використання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибів
Authors: Кириченко, Р. В.
Лубченко, Є. В.
Рязанцев, М. В.
Сидорчук, С. П.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кириченко Р. В., Лубченко Є. В., Рязанцев М. В., Сидорчук С. П. Використання соломи для приготування поживного субстрату при вирощуванні грибів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 548-549 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2829
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-548-549.pdf290.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.