Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28260
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУдовенко, І. В.-
dc.contributor.authorПодворна, Л. А.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:37:18Z-
dc.date.available2023-03-26T08:37:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУдовенко І. В., Подворна Л. А. Застосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 220-221.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28260-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЗастосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_14.05.20_220-221.pdf487.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.