Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28155
Назва: Кореляція вмісту клейковини в зерні, білковості, урожайності та тривалості періоду «Цвітіння – стиглість» у селекційних зразків пшениці м’якої озимої, що походять із гібридів різного еколого-генетичного походження за умов зрошення
Автори: Марченко, Т. Ю.
Жупина, А. Ю.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Марченко Т. Ю., Жупина А. Ю. Кореляція вмісту клейковини в зерні, білковості, урожайності та тривалості періоду «Цвітіння – стиглість» у селекційних зразків пшениці м’якої озимої, що походять із гібридів різного еколого-генетичного походження за умов зрошення. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 202-203
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28155
Розташовується у зібраннях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-203-204.pdf274.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.