Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28155
Название: Кореляція вмісту клейковини в зерні, білковості, урожайності та тривалості періоду «Цвітіння – стиглість» у селекційних зразків пшениці м’якої озимої, що походять із гібридів різного еколого-генетичного походження за умов зрошення
Авторы: Марченко, Т. Ю.
Жупина, А. Ю.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Марченко Т. Ю., Жупина А. Ю. Кореляція вмісту клейковини в зерні, білковості, урожайності та тривалості періоду «Цвітіння – стиглість» у селекційних зразків пшениці м’якої озимої, що походять із гібридів різного еколого-генетичного походження за умов зрошення. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 202-203
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28155
Располагается в коллекциях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-203-204.pdf274.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.