Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28113
Назва: Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed fodders
Автори: Zlatibor, Milic
Letuta, Tatiana
Gasanova, A.
Makarova, I.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Zlatibor M., Letuta T., Gasanova A., Makarova I. Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed fodders. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 267-268.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28113
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_267-268.pdf58.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.