Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28113
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZlatibor, Milic-
dc.contributor.authorLetuta, Tatiana-
dc.contributor.authorGasanova, A.-
dc.contributor.authorMakarova, I.-
dc.date.accessioned2023-03-24T12:45:47Z-
dc.date.available2023-03-24T12:45:47Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationZlatibor M., Letuta T., Gasanova A., Makarova I. Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed fodders. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 267-268.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28113-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleTrends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed foddersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_267-268.pdf58.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.