Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28088
Назва: Дослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберігання
Автори: Артамонова, Майя Володимирівна
Шматченко, Наталя Василівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Артамонова М. В., Шматченко Н. В. Дослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберігання. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 203-204.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28088
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_203-204.pdf90.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.