Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorШматченко, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2023-03-24T12:11:39Z-
dc.date.available2023-03-24T12:11:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Шматченко Н. В. Дослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберігання. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 203-204.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28088-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_203-204.pdf90.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.