Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28079
Назва: Наукова бібліотека Харківського державного університету харчування та торгівлі – територія змін від традиційних форм обслуговування до інформаційно-бібліотечних сервісів довжиною в 50 років
Автори: Бакуменко, Лариса Григорівна
Ключові слова: наукова бібліотека;вищий навчальний заклад;обслуговування користувачів;інформаційно-бібліотечний сервіс;scientific library;higher educational institution;user servicing;information and library service;научная библиотека;высшее учебное заведение;обслуживание пользователей;информационно-библиотечный сервис
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Бакуменко Л.Г. Наукова бібліотека Харківського державного університету харчування та торгівлі – територія змін від традиційних форм обслуговування до інформаційно-бібліотечних сервісів довжиною в 50 років. Iнформаційно-бібліотечний сервіс і користувач: новий формат взаємодії : Всеукраїнська науково-практична інтернет- конференція (до 50-річчя заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі), 23–31 жовтня 2017 р. : [матеріали] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. Х. : ХДУХТ, 2017. С. 4-14.
Короткий огляд (реферат): Досліджено 50-річний розвиток Наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі, трансформацію її послуг до інформаційно-бібліотечних сервісів.
The article deals with the 50-year development of the scientific library of the Kharkiv State University of Food Technology and Trade, the transformation of its services into information and library services.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28079
Розташовується у зібраннях:Інформаційно-бібліотечний сервіс і користувач: новий формат взаємодії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bakumenko_informacijno_bibliotechnij_servis_i_koristuvach_2017_4_14.pdf263.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.