Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27944
Название: Подбор рецептуры пива с низким содержанием глютена
Авторы: Диханбай, А. Ж.
Батырбаева, Н. Б.
Кекибаева, А. К.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Диханбай А. Ж., Батырбаева Н. Б., Кекибаева А. К. Подбор рецептуры пива с низким содержанием глютена. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р., науч. рук. А. К. Кекибаева. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 110-112
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27944
Располагается в коллекциях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-111-113.pdf283.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.