Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДиханбай, А. Ж.-
dc.contributor.authorБатырбаева, Н. Б.-
dc.contributor.authorКекибаева, А. К.-
dc.date.accessioned2023-03-23T13:35:16Z-
dc.date.available2023-03-23T13:35:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДиханбай А. Ж., Батырбаева Н. Б., Кекибаева А. К. Подбор рецептуры пива с низким содержанием глютена. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р., науч. рук. А. К. Кекибаева. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 110-112uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27944-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПодбор рецептуры пива с низким содержанием глютенаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-111-113.pdf283.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.