Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27862
Title: Особливості класифікації підходів до оцінки економічної безпеки підприємства
Authors: Пірятінська, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Чорна, М. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пірятінська І. В. Особливості класифікації підходів до оцінки економічної безпеки підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Чорна М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 33.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27862
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_33.pdf133.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.