Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27811
Назва: Changes in the fatty acid composition of millet grain during its storage
Автори: Gorlachova, О.
Gorbachova, S.
Ponomarenko, N.
Suprun, О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Gorlachova О., Gorbachova S., Ponomarenko N., Suprun О. Changes in the fatty acid composition of millet grain during its storage. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 24-25
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27811
Розташовується у зібраннях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-25-26.pdf273.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.