Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGorlachova, О.-
dc.contributor.authorGorbachova, S.-
dc.contributor.authorPonomarenko, N.-
dc.contributor.authorSuprun, О.-
dc.date.accessioned2023-03-22T19:37:02Z-
dc.date.available2023-03-22T19:37:02Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationGorlachova О., Gorbachova S., Ponomarenko N., Suprun О. Changes in the fatty acid composition of millet grain during its storage. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 24-25uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27811-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleChanges in the fatty acid composition of millet grain during its storageuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-25-26.pdf273.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.