Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27811
Title: Changes in the fatty acid composition of millet grain during its storage
Authors: Gorlachova, О.
Gorbachova, S.
Ponomarenko, N.
Suprun, О.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Gorlachova О., Gorbachova S., Ponomarenko N., Suprun О. Changes in the fatty acid composition of millet grain during its storage. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р.. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 24-25
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27811
Appears in Collections:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-25-26.pdf273.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.