Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27592
Назва: | Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної дії |
Автори: | Євлаш, Вікторія Владленівна Павлоцька, Лариса Федорівна Цихановська, Ірина Василівна Александров, Олександр Валентинович Гонтар, Тетяна Борисівна |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Александров О. В., Гонтар Т. Б. Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної дії. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 245-246. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27592 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_245-246.pdf | 147.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.