Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27592
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Цихановська, Ірина Василівна | - |
dc.contributor.author | Александров, Олександр Валентинович | - |
dc.contributor.author | Гонтар, Тетяна Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-21T08:48:34Z | - |
dc.date.available | 2023-03-21T08:48:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Александров О. В., Гонтар Т. Б. Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної дії. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 245-246. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27592 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної дії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_245-246.pdf | 147.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.