Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27592
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorЦихановська, Ірина Василівна-
dc.contributor.authorАлександров, Олександр Валентинович-
dc.contributor.authorГонтар, Тетяна Борисівна-
dc.date.accessioned2023-03-21T08:48:34Z-
dc.date.available2023-03-21T08:48:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Александров О. В., Гонтар Т. Б. Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної дії. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 245-246.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27592-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної діїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_245-246.pdf147.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.