Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27591
Название: Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршу
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Цихановська, Ірина Василівна
Александров, Олександр Валентинович
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Скуріхіна Л. А., Цихановська І. В., Александров О. В. Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 247-248.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27591
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_247-248.pdf124.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.